Έρχεται σύντομα το ολοκληρωμένο jailbreak του ios 11

0
Εδώ και αρκετούς μήνες ο μεγαλύτερος στόχος των προγραμματιστών από την κοινότητα του jailbreak είναι να δημιουργήσουν ένα σταθερό jailbreak για το ios 11 και αν και πολλοί είναι αυτοί που έχουν βρει τρωτά σημεία ωστόσο τίποτε δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.
Όμως τα νέα για πρώτη φορά είναι ευχάριστα και έχουν κάποια πειστικότητα αφού στην υπόθεση jailbreak περιπλέκεται και ο γνωστός μας Saurik ο δημιουργός του cydia.
Πρόκειται για ένα νέο εργαλείο που δημιουργήθηκε από τον  Abraham Masri και δημοσίευσε εικόνες με το cydia να τρέχει σε ένα iphone X στο ios 11 ανακοινώνοντας πως είναι σχεδόν έτοιμο.
Την πληροφορία έσπευσε να επιβεβαιώσει και ο Saurik γράφοντας πως:

"Ποτέ δεν κέρδισα εκατομμύρια και όσα έχω τα ξοδεύω για την ανάπτυξη του Cydia.Έχω ήδη ενημερώσει το Cydia παρεμπιπτόντως για το ios 11 και έμεινα πιστός στην ανάπτυξη του jailbreak"

Ο Saurik ποτέ δεν μας έχει συνηθίσει να ανακοινώνει κάτι αν δεν είναι ολοκληρωμένο και μετά από αυτή την εξέλιξη φαίνεται πως σύντομα θα έχουμε ξανά κάποιο νέο jailbreak και για το ios 11.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !