Ένα Iphone X "τρέχει" ios 11.1.2 μετά το τέλος της υπογραφής του

0
Ένας νέος προγραμματιστής με το όνομα Joniand, έχει αναπτύξει έναν εξερευνητή αρχείων για το iPhone X.

Χρησιμοποίησε το project async_awake του George Dan με τις απαραίτητες τροποποιήσεις. Στην πραγματικότητα, συγχώνευσε έναν εξερευνητή αρχείων με δικαιώματα ανάγνωσης / εγγραφής με αυτήν την εκμετάλλευση.Αυτός ο εξερευνητής αρχείων σάς επιτρέπει να εκτελέσετε τις παρακάτω ενέργειες:

α) Αποκτήστε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία συστήματος, στο σύστημα αρχείων του πυρήνα
β) Επεξεργασία αρχείων συστήματος και κειμένων

Όπως γνωρίζετε ήδη, η Apple εξακολουθεί να υπογράφει το ios 10.3.3 μέσω OTA για συσκευές A7. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να υποβαθμίσετε τη συσκευή σας A7 με OTA spoofing. Για να γίνει αυτό μέσω OTA spoofing, θα πρέπει να επεξεργαστείτε το αρχείο systemversion.plist για να εξαπατήσετε την Apple να πιστεύει ότι βρίσκεστε σε χαμηλότερη έκδοση. Μόλις εφαρμοστούν οι αλλαγές, το iis θα σας ειδοποιήσει για μια νέα ενημέρωση OTA (ios 10.3.3). Στη συνέχεια, μπορείτε να υποβαθμίσετε εύκολα τη συσκευή σας χωρίς iTunes, Future Restore ή ακόμα και με τα SHSH Blobs.

Ο προγραμματιστής δεν θα απελευθερώσει ένα αρχείο IPA επειδή μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα. Ο κύριος λόγος πίσω από αυτό είναι ότι ο προγραμματιστής είναι άπειρος στο C και είναι ένας προγραμματιστής ιστού.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !