Πώς να αλλάξετε την ανάλυση iPhone στο iOS 11.1.2 χωρίς jailbreak

0
Παρόλο που το πιο πρόσφατο exploit του async_wake δεν κάνει πολλά, εξακολουθεί να σας επιτρέπει να αλλάξετε την ανάλυση σε ένα iphone ακόμη και στο iphone X. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε την ανάλυση στο IOS 11 χωρίς jailbreak.
Αυτή η εκμετάλλευση σας επιτρέπει να αλλάξετε την ανάλυση και να εφαρμόσετε βασικές τροποποιήσεις στις εφαρμογές, επεξεργάζοντας μερικά πράγματα .
Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την ανάλυση (αύξηση ή μείωση) σε αυτήν ενός άλλου μοντέλου iPhone όπως το iPhone X.

Απαιτήσεις:
    Ένα iPhone 64-bit
    Ένας υπολογιστής που εκτελεί Windows ή macOS
    iOS 11.1.2 firmware
    async_wake app (Το jailbreak του φτωχού)

Για να εκμεταλλευτείτε αυτή τη δυνατότητα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το cydia impactor όπως όταν κάνουμε jailbreak αφού στην ουσία είναι ένα μικρό κατά κάποιο τρόπο jailbreak.
Ο προγραμματιστής που ανακάλυψε αυτή τη λειτουργία δημιούργησε αντίστοιχες εφαρμογές στην ανάλυση που σας ενδιαφέρει όπως 2436 Χ 1125 η άλλη και για την συσκευή που σας ενδιαφέρει.
Έτσι εσείς κατεβάζετε την εφαρμογή δημιουργείτε ένα πιστοποιητικό με το cydia impactor και θα δείτε πως η ανάλυση στη συσκευή σας έχει αλλάξει.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα πρότεινα να μην το δοκιμάσει κάποιος που χρησιμοποιεί την συσκευή του για τη δουλειά του καθώς μπορεί να δείτε μαύρη οθόνη η λάθος απεικόνιση και ακόμη μπορεί και να χρειαστεί να κάνετε επαναφορά της συσκευής αν κάτι πάει λάθος.
Η αλλαγή ανάλυσης της οθόνης σε ένα iphone έχει σκοπό μόνο για εκπαιδευτικούς λόγους και για προγραμματιστές που μπορεί να τους φανεί χρήσιμη σε κάτι άλλο.
Πιο κάτω θα βρείτε τους συνδέσμους με τις ανάλογες αναλύσεις σε μορφή IPA...






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !