Πως θα δείτε την φθορά της μπαταρία σας στην ios συσκευή!

0
Αν είστε από αυτούς που ανησυχούν για την υγεία της ζωής της μπαταρίας της συσκευής ios, τότε θα πρέπει να ελέγξετε την εφαρμογή Battery Life.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν στατιστικά στοιχεία της εσωτερικής μπαταρίας για το iPhone, το iPad ή το iPod touch. Το επίπεδο λεπτομέρειας που προσφέρει αυτή η εφαρμογή είναι κάτι που συνήθως θα περίμενε κανείς από μια εφαρμογή του Cydia για συσκευές με jb. Η εφαρμογή δίνει στον χρήστη μια σαφή εικόνα της κατάστασης της μπαταρίας της συσκευής, καθώς χρησιμοποιεί τεχνικές για τον εντοπισμό οποιωνδήποτε ελαττωμάτων σε αυτήν. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να είναι πολύ κρίσιμες όταν αποφασίζετε εάν χρειάζεται αντικατάσταση μπαταρίας ή όχι. Εάν ενδιαφέρεστε για ακατέργαστα δεδομένα, τότε μπορείτε επίσης να τα δείτε και να δείτε πράγματα όπως η φόρτιση της μπαταρίας, η χωρητικότητα, η τάση, οι κύκλοι, η θερμοκρασία και άλλα πολλά.

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης ένα widget Center Notification στους χρήστες, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να ρίξετε μια γρήγορη ματιά στα δεδομένα της μπαταρίας.
Μπορείτε να ελέγξετε δωρεάν τη φθορά μπαταρίας του iPhone σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Life Battery,που μπορείτε να κατεβάσετε από Εδώ

Αφού κατεβάσετε, ξεκινήστε την εφαρμογή στο iPhone σας και θα σας πει εάν η μπαταρία σας είναι σε τέλεια, πολύ καλή ή πολύ κακή κατάσταση. Θα λάβετε επίσης το επίπεδο ποσοστού φθοράς της μπαταρίας που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πόσο σοβαρή είναι η φθορά. Η εφαρμογή εμφανίζει επίσης εύχρηστες πληροφορίες, όπως ρυθμιζόμενο χρόνο εκτέλεσης για τη συσκευή, με βάση το τρέχον επίπεδο φθοράς.  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !