Το πρώτο ios 11 jailbreak μπορεί να έρθει νωρίτερα απ'ότι το περιμέναμε

0
Έχουν περάσει μήνες από την κυκλοφορία του ios 11, ωστόσο δεν έχουμε ακόμα να δούμε ένα δημόσιο jailbreak για το λειτουργικό σύστημα. Έχουν υπάρξει περιπτώσεις όπου ένα jailbreak έχει αποδειχθεί μπροστά σε ένα ακροατήριο χωρίς πρόθεση να απελευθερωθεί.

Τώρα όμως τα πράγματα φαίνονται πιο αισιόδοξα, καθώς το Project Zero της Google αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο πρόγραμμα εκμετάλλευσης, το οποίο θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός δημόσιου jailbreak iOS 11.Οι πληροφορίες προέρχονται από τον ερευνητή της Google Ian Beer ο οποίος λέει ότι η Google θα κάνει σύντομα την εκμετάλλευση του,κοινή. Σημείωσε ότι έχει απελευθερώσει το tfp0, το οποίο αντιπροσωπεύει το καθήκον του pid 0 και έχει συμβουλεύσει τους χρήστες να διατηρήσουν τις συσκευές τους στο ios 11.1.2, εάν θέλουν να εκμεταλλευτούν ένα νέο jailbreak.

Το jailbreak το οποίο θα απελευθερώσει θα είναι "ημι". Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεκινήσετε μια εφαρμογή για να «ενεργοποιήσετε» το jailbreak μετά από κάθε επανεκκίνηση. Η υποστήριξη για όλα τα μοντέλα iPhone δεν είναι εγγυημένη. Έτσι, ένα jailbreak μπορεί να υποστηρίζει ή να μην υποστηρίζει το πιο πρόσφατο iPhone X ή iPhone 8, καθώς έχουν διαφορετικό επεξεργαστή από τα προηγούμενα μοντέλα.

Εάν σας ενδιαφέρει ένα jailbreak στο ios 11, τότε θα πρέπει είτε να υποβαθμίσετε είτε να αναβαθμίσετε στο ios 11.1.2, όπως αυτή τη στιγμή υπογράφεται από την Apple. Αν δεν έχετε ήδη συνδεθεί στο ios 11.1.2 τότε θα πρέπει να κάνετε λήψη του ios 11.1.2 για να το εγκαταστήσετε, καθώς οι αναβαθμίσεις του OTA και του iTunes θα σας επιτρέψουν να αναβαθμίσετε την τελευταία έκδοση, δηλ. το ios 11.2.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !