Ios 10.3.3 vs Ios 11.1.2 ...

0
Σημείωση: Αυτό το άρθρο γράφεται από την άποψη του jailbreak...

Πριν αποφασίσετε ποιο υλικολογισμικό θα πρέπει να παραμείνετε ή να αναβαθμίσετε, πρέπει να ελέγξετε ποιες εκμεταλλεύσεις είναι διαθέσιμες για την έκδοση προορισμού σας. Εδώ είναι δύο πιο σημαντικές εκμεταλλεύσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε ένα jailbreak στο μέλλον.

Vortex:
Όπως γνωρίζετε ήδη, ο Γερμανός χάκερ Siguza κυκλοφόρησε μια εκμετάλλευση που ονομάζεται v0rtex λίγες μέρες πριν. Είναι συμβατό με το ios 10.3.3 και όλες τις εκδόσεις κάτω από αυτό μέχρι το ios 10.0.1. Παρέχει επίσης πλήρη πρόσβαση r / w στον χρήστη. Παρόλο που το ios 10.3.3 είναι λίγο παλιό τώρα, εξακολουθεί να είναι ένα αξιοπρεπές firmware για να παραμείνει. Οποιοδήποτε εργαλείο έρχεται για αυτές τις εκδόσεις θα χρησιμοποιεί το exploit v0rtex από Siguza. Μόλις λίγες ώρες πριν, κυκλοφόρησε ένα εργαλείο που ονομάζεται v0rtexNonce για το ios 10.3. Βρίσκεται ακόμα στο στάδιο ανάπτυξης alpha αυτή τη στιγμή. Οι χρήστες του ios 10.3.x θα μπορούν να υποβαθμίσουν σε μια έκδοση που θα είναι σε λειτουργία με jailbreak αν έρθει μια σταθερή έκδοση. Θυμηθείτε ότι η υποβάθμιση θα είναι δυνατή μόνο εάν είστε κάτοχος συσκευής A7.

Ο Ian Beer κυκλοφόρησε επίσης χθες έναν εκμεταλλευόμενο πυρήνα. Λειτουργεί μέχρι το ios 11.1.2 και υποστηρίζει επίσης όλες τις κατώτερες εκδόσεις μέχρι το ios 11.0. Χρησιμοποιεί την ίδια ευπάθεια που βασίζεται στο v0rtex. Η μόνη πραγματική διαφορά μεταξύ του v0rtex και του exploit του Ian Beer είναι η υποστήριξη υλικολογισμικού.

Το ios 11 είναι ένα επαναστατικό λειτουργικό σύστημα και περιλαμβάνει πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά αποθεμάτων. Τα νέα μοντέλα iPhone έρχονται φορτωμένα με αυτό και είναι πολύ πιθανό ότι ένα jailbreak θα πέσει για αυτούς στο εγγύς μέλλον. Επιπλέον, ο Abraham Masri, ο προγραμματιστής της Saigon ios 10.2.1 jailbreak, έχει επίσης κυκλοφορήσει ένα εργαλείο που παίρνει root πρόσβαση στο ios 11.

1) Η Apple θα κλείσει το παράθυρο υπογραφής του ios 11.1.2 οποιαδήποτε στιγμή. Συνιστώ όλους τους χρήστες να αναβαθμίσουν το ios 11.1.2 ή το αργότερο το συντομότερο δυνατόν.

2) Όσον αφορά τις παλαιότερες συσκευές όπως το iPhone 5s και το iPhone 6, θα πρότεινα να μείμετε στην ios 10 για προφανείς λόγους . Πολλοί χρήστες αναφέρουν ανεπαρκείς επιδόσεις σε αυτές τις συσκευές στο ios 11.

3) Εάν είστε ήδη σε ios 11.1-11.1.1, παραμείνετε εκεί διότι οι εκμεταλλεύσεις του Ian Beer υποστηρίζει αυτές τις εκδόσεις.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !