Απολαύστε τις διακοπές σας με δεκάδες ταινίες δωρεάν από οπουδήποτε (όχι παράνομα)

0
Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι για πολλούς η μοναδική ευκαιρία να χαλαρώσουν από την καθημερινότητα και να απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες.
Αγοράσατε ένα καινούργιο iphone η ένα καινούργιο ταμπλετ Apple TV η ακόμη και υπολογιστή και ψάχνετε τον τρόπο να δείτε δωρεάν απεριόριστες ταινίες?
Όχι μην πάει το μυαλό σας σε κάτι παράνομο αφού μπορείτε να δείτε όσες ταινίες θέλετε η ακόμη και τηλεοπτικές σειρές δωρεάν.
Φυσικά και αναφέρομαι στο γνωστό στους περισσότερους "Netflix" όπου εκτός ότι υποστηρίζει την υπηρεσία στην χώρα μας εδώ και πολύ καιρό, τώρα μπορείτε να βρείτε και Ελληνικά στους υπότιτλους η και τον ήχο σε καινούργιες ταινίες.
Για όσους δεν το γνωρίζουν μπορούν να κάνουν μια εγγραφή εντελώς δωρεάν στην επίσημη σελίδα η μέσα από την εφαρμογή και για ένα μήνα δείτε όσες ταινίες θέλετε με υψηλή ποιότητα εντελώς δωρεάν.
Στο τέλος του μήνα μπορείτε να ακυρώσετε την συνδρομή για μην πληρώσετε η να επιλέξετε από τις επιλογές των 7,99 η 9.99 για μέχρι και δυο συσκευές η τέλος στα 11,99 για μέχρι και 4 συσκευές.
Έτσι μπορείτε να βλέπετε απεριόριστες ταινίες στο κινητό σας στον υπολογιστή η ακόμη και στην Smart TV σας.
Για να κάνετε εγγραφή επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ και απολαύστε ταινίες τώρα στις διακοπές σας.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !