Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η κρυμμένη έκπληξη της Apple η αλλιώς πως θα κάνετε το iphone σας να χιονίσει

Η Apple δεν μας έχει συνηθίσει στα τόσα χρόνια του ios  να μας κάνει εκπλήξεις κάτι που έγινε σταδιακά και φαίνεται πως θα το κρατήσει στα Apple Watch, τώρα όπως φαίνεται κάτι κινείται και στο ios.
Μπορεί η Αμερικάνικη εταιρία να μην έχει ανακοινώσει επίσημα την έκπληξη στο λειτουργικό της αλλά όπως είναι φυσικό όταν βρίσκεται σε δισεκατομμύρια χέρια ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί.
Το χρυσό αυγό όπως ονομάστηκε στο ios για τις γιορτινές ημερες βρίσκετε στην εφαρμογή της εταιρίας την "Apple Store" και αν την ανοίξετε και πληκτρολογήσετε στην αναζήτηση για κάποιο προϊόν την πρόταση "let it snow" θα δείτε στην οθόνη του iphone να πέφτει χιόνι!!!
Την ανακάλυψη έκανε ο Rene Richie ένας χρήστης όπου και ανέβασε ένα σχετικό video στο λογαριασμό του στο Instagram αλλά ισχυρίζεται πως υπάρχουν και άλλα κρυμμένα αυγά στο ios όπου και θα προσπαθήσει να τα ανακαλύψει.


Σχόλια