Γιατί δεν πρέπει να περιμένετε τίποτα ιδιαιτερο από το νέο Samsung Galaxy S9

2
Φήμες κυκλοφορούν οτι η Samsung θα ανακοινώσει το επόμενο κινητό της, το Galaxy S9, ήδη από τον Ιανουάριο στο CES στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με την VentureBeat, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει αποκτήσει πληροφορίες από κάποιον που έχει ενημερωθεί για τα σχέδια της εταιρείας, τα Galaxy S9 και S9 + θα είναι ίδια με τα S8 και S8 + στο σχεδιασμό. Η Samsung έκανε παρόμοια κίνηση μεταξύ των S6 και S7. Η Apple χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο από το 2008.

Ο τεχνολόγος της Νότιας Κορέας έχει αναφερθεί ότι κάνει αλλαγές μεταξύ του τυποποιημένου και συν των παραλλαγών του τηλεφώνου.Φημολογείται ότι το S9 + θα έχει περισσότερη μνήμη RAM (6 GB) και μια δεύτερη κάμερα στο πίσω μέρος. Και τα δύο θα κρατήσουν την υποδοχή ακουστικών.Το "Infinity Display" που παρουσιάζεται στα σημερινά τηλέφωνα Galaxy, το οποίο επεκτείνει την οθόνη σε ολόκληρο το μέτωπο, θα παραμείνει. Ο ήχος θα βελτιωθεί με την εισαγωγή στερεοφωνικών ηχείων AKG και η Samsung αναμένεται να αναβαθμίσει την αποβάθρα της DeX, η οποία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους ως επιτραπέζιο υπολογιστή.

Ένα επίσημο λανσάρισμα των Galaxy S9 και S9 + αναμένεται για τον Μάρτιο...  

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. άντε με το καλο να έχουμε χρήματα να το πάρουμε και αυτό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως εγώ αν και κάτοχος iPhone 7 Plus έχω βάλει στο μάτι να πάρω το Note 8 όταν πέσει η τιμή του στα μέσα του ‘18!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !