Πως θα διορθώσετε τυχόν σφάλματα στο jailbreak του ios 10.2.1 ( ερωτήσεις - απαντήσεις)

1
Το iOS 10.2.1 είναι το πιο πρόσφατο ios που υπάρχει jailbreak. Δεδομένου ότι πολλοί χρήστες παραπονέθηκαν οτι βρίσκουν αρκετά προβλήματα,παρακάτω θα δούμε πως θα τα λύσουμε.

Ερώτηση 1 : Μπορώ να κανω jailbreak σε iphone 5s;

Απάντηση 1 : Το iPhone 5 είναι συμβατό με την εκμετάλλευση του πυρήνα ziVA του Adam Donenfeld. Ωστόσο, χρησιμοποιεί έναν παλαιότερο οδηγό (VXE380) και ως εκ τούτου απαιτεί κάποιες διορθώσεις.

Ερώτηση 2 : Ποια έκδοση θα πρέπει να χρησιμοποιήσω;

Απαντηση 2 : Η πιο σταθερή έκδοση είναι η beta 2 r1. Η Beta 2 έχει κάποια προβλήματα με το Cydia Stashing και δεν θα συνιστούσα τη χρήση της. Θα πρέπει επίσης να μείνετε μακριά από το beta 1 καθώς περιέχει πολλά σφάλματα.

Ερώτηση 3 : Πως μπορώ να μειώσω τον αριθμό προσπαθειών ώστε η συσκευή μου να πετύχει το jailbreak;

Απάντηση 3 : Κάθε φορά που πατάτε το κουμπί jailbreak, το εργαλείο ενεργοποιεί τις εκμεταλλεύσεις ενώ η συσκευή σας ενεργοποιεί τον ενσωματωμένο μηχανισμό ασφαλείας για την αποφυγή της πειρατείας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποτυγχάνει ακόμη και μετά από πολλές προσπάθειες.

Ερώτηση 4 : Λαμβάνω το σφάλμα "μη υποστηριζόμενη συσκευή", κάνω κάτι λάθος;

Απάντηση 4 : Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας εκτελεί πράγματι iOS 10.2.1 τελικό και όχι έκδοση beta. Αν έχετε έκδοση beta, αυτό το εργαλείο δεν θα λειτουργήσει σωστά.

Ερώτηση 5 : Η κάμερα μου δεν λειτουργεί μετά από το jailbreak,γιατι;

Απαντηση 5 : Εάν κάνετε jailbreak με έκδοση beta 1, η κάμερά σας θα μπορέσει μόνο να τραβήξει φωτογραφίες αλλά όχι βίντεο. Αυτό συμβαίνει επειδή εκμεταλλεύεται ένα bug που υπάρχει στο λειτουργικό σύστημα του ios.Ο προγραμματιστής έχει διορθώσει αυτό το ζήτημα στην τελευταία έκδοση, beta 2 RC1. Ως εκ τούτου, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την πιο πρόσφατη beta έκδοση για να διορθώσετε αυτό το σφάλμα.

Ερώτηση 6 : Η Saigon είναι καλύτερη από το jailbreak του yalu;

Απάντηση 6 : Όχι. Το Jailbreak Yalu είναι πολύ πιο σταθερό από το Saigon jailbreak λόγω των εκμεταλλεύσεων που χρησιμοποιεί. Το μόνο μειονέκτημα του jailbreak Yalu είναι ότι το Snapchat μπορεί να προκαλέσει "πανικό" στον πυρήνα. Εκτός από αυτό, είναι εξαιρετικά σταθερό και παραμένει σε λειτουργία ανά πάσα στιγμή.

Ερώτηση 7 : Μπορώ να κάνω εγκατάσταση το Appsync από το cydia στην συσκευή μου;

Απάντηση 7 : Ενώ το Appsync είναι ένα μεγάλο βοηθητικό πρόγραμμα τόσο για τους προγραμματιστές όσο και για τους κανονικούς χρήστες, έρχεται επίσης με μερικά προβλήματα. Ως εκ τούτου, ο προγραμματιστής της, Karen aka angelXwind, αποφάσισε να το κάνει ασυμβίβαστο με οποιαδήποτε έκδοση αργότερα από το iOS 10.2.

Ερώτηση 8 : Θα ειναι συμβατό το iphone 7 και το iphone 7 plus;

Απάντηση 8 : Έχουν πρόσθετους μηχανισμούς ασφαλείας που εμποδίζουν τη λειτουργία ενός jailbreak.Ο Abraham Masri χρησιμοποιεί παράκαμψη KPP extra_recipe, η οποία είναι συμβατή μόνο μέχρι το iOS 10.1.1 για το iPhone 7 και το iPhone 7 plus. Όσον αφορά τις άλλες συσκευές, η παράκαμψη KPP λειτουργεί γι 'αυτές στο iOS 10.2.1


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !