Το iMac Pro θα διαθέτει Apple A10 και το "Hey Siri!" Τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το iMac Pro

0
Το iMac Pro θα είναι ο πρώτος υπολογιστής Mac της Apple που θα παραδίδεται με επεξεργαστή A10 ARM σε στυλ iPhone ... και ενδεχομένως full-on "Hey, Siri!" λειτουργικότητα.

Το Universum της Pike θεωρεί (βάσει του διαρρυθμισμένου firmware iMac) ότι ο υπολογιστής μπορεί να χρησιμοποιεί τσιπ Purley Xeon με κωδικό όνομα "Basin Falls".Η Apple έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει τη νέα αρχιτεκτονική γραφικών Vega της AMD στο iMac Pro. Από προεπιλογή, το iMac Pro θα συνοδεύεται από επεξεργαστή γραφικών Radeon Pro Vega 56 με μνήμη HBM2 8GB.Θα έχει μια μονάδα SSD 1TB στη βασική διαμόρφωση του iMac Pro, με επιλογές για 2TB και 4TB. Οι μονάδες δίσκου θα έχουν μέγιστη χωρητικότητα 3GB / s. Όσον αφορά τη μνήμη RAM, η Apple θα χρησιμοποιεί μνήμη DDR4 Error correction code (ECC), σε διαμορφώσεις 32GB, 64GB ή 128GB και με ταχύτητα 2666MHz.

Το iMac Pro διαθέτει τέσσερις θύρες Thunderbolt 3 / USB-C. Υπάρχουν επίσης τέσσερις θύρες USB τύπου 3 για περιφερειακά παλαιού τύπου, μαζί με θύρα Ethernet 10 Gb, υποδοχή κάρτας SDXC και υποδοχή ακουστικών 3,5 mm.Το iMac Pro διαθέτει οθόνη 27 ιντσών 5K Retina με ανάλυση 5120x2880.Μπορείτε επίσης να συνδέσετε έως και τέσσερις εξωτερικές οθόνες στο iMac Pro (ανάλογα με την ανάλυση αυτών των οθονών) μέσω του Thunderbolt 3.Διαθέτει δύο φυσητήρες, επιπλέον εξαερισμό, και μια τεράστια διάταξη ψύξης.

Η Apple λέει ότι η βασική διαμόρφωση , επεξεργαστής 8 πυρήνων με 32GB μνήμης RAM, 1TB ή αποθήκευση και επεξεργαστής γραφικών 8GB θα κοστίζει $4999.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !