iDeviceRestore - Επαναφορά του Iphone X χωρίς Itunes

0
Η Apple κυκλοφόρησε το iPhone X μόλις πριν από λίγες ημέρες και ένας χάκερ έχει ήδη σπάσει την εγγενή αποκατάσταση της ασφάλειας.

Ο Nikias Bassen γνωστός και ως Pimskeks κατάφερε να αποκαταστήσει την ασφάλεια του iPhone X. Το επαναφέρει με επιτυχία χρησιμοποιώντας το εργαλείο iDeviceRestore. Συνήθως, η Apple περιορίζει όλες τις συσκευές iOS στο iTunes μόνο για αναβάθμιση ή επαναφορά.Για όσους δεν ξέρουν, ο Pimskeks είναι πρώην μέλος της ομάδας Evad3rs.

Εδώ υπάρχουν δύο σημαντικοί μηχανισμοί ασφαλείας στο iPhone X που αφορούν την επαναφορά υλικολογισμικού.

Ανακάλυψε ότι οι "εχθρικοί" χρήστες του iPhone X μέσω μιας επαναφοράς, υποβάλλει αίτημα για την παραλαβή ενός Savage Ticket από τους διακομιστές της Apple.Ενώ ο χάκερ δεν πήγε σε λεπτομέρειες για το "Savage Ticket", φαίνεται ότι αποτελεί μέρος ενός νέου μηχανισμού ασφαλείας. Πρόσθεσε δύο νέες λειτουργίες, το UPDATE_SAVAGE και CERTIFY_SAVAGE και έχει επίσης προωθήσει μια ενημερωμένη έκδοση για το βοηθητικό πρόγραμμα iDeviceRestore.Ωστόσο, η χρήση αυτού του εργαλείου θα εξαρτηθεί από την ύπαρξη των σωστών SHSH2 Blobs.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !