Η Apple θα υπογράψει το ios 10.3.3 μέσω OTA για συσκευές A7 για πάντα

0
Η Apple εξακολουθεί να υπογράφει το iOS 10.3.3 για ορισμένες συσκευές.

Οι συσκευές Apple που διαθέτουν επεξεργαστή A7 δεν μπορούν να αναβαθμιστούν απευθείας στο iOS 11 . Οι χρήστες με iPhone και iPad A7 πρέπει να μεταβούν στο iOS 10 πριν από την ενημέρωση στο iOS 11.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Apple διατηρεί το παράθυρο υπογραφής OTA ανοιχτό για να διασφαλίσει την ομαλή αναβάθμιση του iOS 11 σε αυτές τις συσκευές.

iPhone 5S
iPad mini 2
iPad mini 3
iPad Air

Να θυμάστε ότι μόνο αυτές οι συσκευές που συνοδεύουν το υλικολογισμικό iOS 7.1 μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το παράθυρο. Η συσκευή σας θα πρέπει επίσης να διαθέτει ios 7.0.2 firmware.Μπορείτε εύκολα να υποβαθμίσετε ή να αναβαθμίσετε το iOS 10.3.3 με την πλαστογράφηση της έκδοσης του υλικολογισμικού σας στο iOS 7.0.2.

Θα πρέπει προφανώς να έχετε jailbreak για την επεξεργασία του αρχείου systemversion.plist. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με το διαχειριστή αρχείων Filza το οποίο είναι διαθέσιμο στο αποθετήριο του BigBoss στο Cydia.Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το ios 10.3.3 για υποβιβασμό με το βοηθητικό πρόγραμμα Future Restore. Αυτό θα σας επιτρέψει να μεταβείτε σε εκδόσεις υλικολογισμικού που είναι συμβατές με το jailbreak Yalu.Ο Alitek, ο προγραμματιστής του iDeviceReRestore , έχει επιδείξει αποκατάσταση χρησιμοποιώντας το ios 10.3.3 OTA.


Περιττό να πούμε ότι θα χρειαστούν έγκυρα SHSH Blobs για το firmware του προορισμού σας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !