Η Netflix αυξάνει τις τιμές της για άλλη μια φορά

0
Πρώτα ανέφερε η Mashable και επιβεβαίωσε η Business Insider , η υπηρεσία συνεχούς ροής βίντεο Netflix αυξάνει τις τιμές για χρήστες στις ΗΠΑ. Η αύξηση των τιμών θα ξεκινήσει για νέους συνδρομητές, ενώ όσοι έχουν επί του παρόντος λογαριασμούς θα ενημερώνονται επισήμως για την αλλαγή που θα αρχίσει στις 19 Οκτωβρίου και θα τους δοθεί προθεσμία 30 ημερών πριν αυξηθεί ο μηνιαίος λογαριασμός τους. Όλοι οι συνδρομητές θα πληρώσουν τις νέες τιμές μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Ευτυχώς, το βασικό σχέδιο $ 7.99 της Netflix θα παραμείνει ανέγγιχτο. Ωστόσο, η τιμή του πιο δημοφιλέστερου "τυποποιημένου" σχεδίου της Netflix που περιλαμβάνει HD και δύο ταυτόχρονες ροές θα αυξηθεί από 9,99 δολάρια το μήνα σε 10,99 δολάρια το μήνα και η premium υπηρεσία της εταιρείας, η οποία περιλαμβάνει ανάλυση 4K και τέσσερις ταυτόχρονες ροές, θα αυξηθεί $ 11,99 έως $ 13,99 μηνιαίως.

"Από καιρό σε καιρό, τα σχέδια και η τιμολόγηση προσαρμόζονται καθώς προσθέτουμε περισσότερες αποκλειστικές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, εισάγουμε νέες λειτουργίες του προϊόντος και βελτιώνουμε τη συνολική εμπειρία Netflix για να βοηθήσουμε τα μέλη να βρουν κάτι σπουδαίο για να παρακολουθήσουν ακόμα πιο γρήγορα."

Αν και αυτές οι αυξήσεις τιμών μπορεί να αναστατώσουν μερικούς, αξίζει να σημειωθεί ότι ένα μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων πιθανότατα θα αποκτήσει περισσότερο περιεχόμενο και θα δημιουργήσει και θα συνεχίσει περισσότερες αρχικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες. Επιπλέον, το σχέδιο πριμοδότησης της Netflix εξακολουθεί να είναι φθηνότερο από το HBO (με 15 δολάρια ανά μήνα) και το πρότυπο σχέδιο είναι ένα δολάριο μικρότερο από το εμπορικό σχέδιο του Hulu (11,99 δολάρια το μήνα).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !