iPhone X: Μεγάλος ενθουσιασμός!

0
Η ζήτηση ήταν υψηλή, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη το πόσο μεγάλη είναι η τεχνολογία που η Apple συσκευάζει στο iPhone X, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης OLED και του συστήματος TrueDepth με Face ID, selfies mode portrait, tracking AR και Animoji. Και δεδομένου πόσο δύσκολο είναι να παραχθεί κάποια από αυτή την τεχνολογία σε κλίμακα iPhone.

"Βλέπουμε τον τεράστιο ενθουσιασμό των πελατών για το iPhone X με ισχυρές προπαραγγελίες πελατών", ανέφερε ο εκτελεστικός VP Raj Doshi σε δήλωση.Επίσης, βλέπουμε καλή ζήτηση για το iPhone 8. Αναμένουμε ότι οι δύο μαζί θα είναι πολύ δημοφιλείς αυτή την περίοδο, με το iPhone 8 να είναι ο κύριος συντελεστής".

Επειδή η Apple ξεκίνησε ταυτόχρονα δύο πρωτοποριακά iPhones, μια πρωτοφανή κίνηση από την εταιρεία, έκανε τις προβλέψεις ασυνήθιστα δύσκολες. Το iPhone 8 είχε ένα αρχικό ξεκίνημα, ελαφρώς χαμηλότερο σημείο τιμής, και εξοικείωσης .Το iPhone X, έχει ένα ολοκαίνουριο σχεδιασμό με πρόσθετα και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά.

Η Apple μοιράστηκε τα εξής:

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που παίρνουμε παραγγελίες για το iPhone X, το μέλλον του smartphone. Μπορούμε να δούμε από την αρχική απάντηση, η ζήτηση των πελατών είναι εκτός των διαγραμμάτων. Δουλεύουμε σκληρά για να φέρουμε αυτό το επαναστατικό νέο προϊόν στα χέρια κάθε πελάτη που το θέλει, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θα συνεχίσουμε να δεχόμαστε παραγγελίες σε απευθείας σύνδεση και το iPhone X θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα λιανικής πώλησης της Apple την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου από τις 8 π.μ., καθώς και από τους εταίρους μας σε όλο τον κόσμο. "

Εδώ και χρόνια, η Apple έχει πουλήσει κάθε iPhone που η εταιρεία ήταν σε θέση να κατασκευάσει κατά την εκτόξευση - και για μερικούς μήνες μετά. Το iPhone X είναι ύποπτο ότι είναι μικρότερο από την τυπική προσφορά αλλά, ακόμη και σε υψηλότερο σημείο τιμών, η ζήτηση δεν φαίνεται να επιβραδύνεται.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !