Η Apple αθόρυβα κυκλοφορεί το iTunes 12.6.3 με το App Store, το iPhone 8, το iPhone X και το iOS 11

0
 Οι ιδιοκτήτες iPhone και iPad δεν είχαν άλλο τρόπο να κατεβάσουν εφαρμογές εκτός από τη χρήση του App Store στις συσκευές τους. Τώρα, σε μια κίνηση που πιθανώς στοχεύει να ευχαριστήσει τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, η Apple κυκλοφόρησε σιωπηρά το iTunes 12.6.3 με υποστήριξη για iOS 11, iPhone 8 και iPhone X. Αυτή η νέα έκδοση του iTunes επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κατεβάζουν εφαρμογές από το iOS App Store στον υπολογιστή τους και στη συνέχεια να τις εγκαταστήσουν αργότερα στις συσκευές τους. 

Το iTunes 12.6.3 υποστηρίζει MacOS High Sierra, Sierra, El Capitan και Yosemite. Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει το iTunes 12.7 στο Mac σας, μην ανησυχείτε γιατί η Apple επιτρέπει στους χρήστες να εγκαταστήσουν το iTunes 12.6.3 πάνω σε αυτό. Ωστόσο, μετά την υποβάθμιση, η υπάρχουσα βιβλιοθήκη του iTunes δεν θα είναι συμβατή με την υποβαθμισμένη έκδοση. Θα πρέπει να δημιουργήσετε μια νέα βιβλιοθήκη για να παρακάμψετε αυτό το πρόβλημα. Αυτό μπορεί να γίνει κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Option κατά την εκκίνηση του iTunes και επιλέγοντας την επιλογή "Create Library" από το πλαίσιο που εμφανίζεται. Μετά την εγκατάσταση του iTunes 12.6.3, το Mac App Store δεν θα εμφανίζει πλέον το iTunes 12.7 ως ενημέρωση. 

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε αναβάθμιση στο iTunes 12.7, μπορείτε να το κάνετε μη αυτόματα κάνοντας λήψη του εγκαταστάτη από την ιστοσελίδα της Apple. Η Apple κυκλοφόρησε πιθανότατα το iTunes 12.6.3 αφού έλαβε αρνητική ανατροφοδότηση από τους εταιρικούς πελάτες της. Είναι ασαφές ως προς το πόσο καιρό η εταιρεία θα υποστηρίζει το iTunes 12.6.3 ή αν θα προσφέρει τη λειτουργικότητά του σε μια μελλοντική έκδοση της εφαρμογής ή όχι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !