Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ένα νέο video - επίδειξη για το jaibreak του ios 10.3.2

Πρόσφατα με την πραγματοποίηση του συνεδρίου MOSEC η ομάδα των ερευνητών ασφαλείας KeenLabmas ανακοίνωσε πως έχει δημιουργήσει ένα νέο jailbreak στο IOS 10.3
Λίγες ημερες μετά η ομάδα ανέβασε δημόσια στο λογαριασμό της ένα νέο video που δείχνει ένα iphone 6S να έχει jailbreak στην έκδοση του ios 10.3.2

Όπως μπορούμε να δούμε, το iPhone 6S Plus είναι εδώ jailbroken με το Cydia στο ios 10.3.2 και είναι πλήρως λειτουργικό.
Η ομάδα δεν δίνει λεπτομέρειες και αν θα υπάρχει μια δημόσια κυκλοφορία του εργαλείου, που όπως διακρίνουμε γίνετε με την χρησιμοποίηση μιας εφαρμογής όπως όλα τα τελευταία εργαλεία που είναι για το jailbreak του ios 9.3.3 και μετά.
Ας ελπίσουμε πως το video είναι ο προπομπός μιας επικείμενης κυκλοφορίας του εργαλείου που έρχεται την ίδια χρονική στιγμή που ο Saurik ανακοίνωσε πως το jailbreak έχει πλέον πεθάνει.

Σχόλια