Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ventana: Μια οθόνη κλειδώματος για τη συσκευή σας εμπνευσμένη από τα Windows 10

Ο δημιουργός πολλών tweaks ο CoolStar σε συνεργασία με τον Jeremy Goulet δημιούργησαν ένα νέο tweak το Ventana εμπνευσμένο από τα Windows 10 και αλλάζει εντυπωσιακά την εμφάνιση της οθόνης κλειδώματος στη συσκευή σας.

Το tweak διαθέτει πολλές λειτουργίες στις ρυθμίσεις του όπως τη δυνατότητα να σύρετε για να ξεκλειδώσετε ακόμη και στο ios 10, προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις, έλεγχος πολυμέσων όπως στα windows 10, πρόσβαση στα γραφικά, ρύθμιση του χρόνου κλειδώματος της συσκευής και πολλά άλλα.
Το Ventana μπορείτε να το κατεβάσετε από ios 8 και μεγαλύτερο αλλά αρκετές από τις ρυθμίσεις του δεν λειτουργούν στα παλιότερα λειτουργικά καθώς προστέθηκαν αργότερα στο ios 10 από την Apple.
Το tweak είναι διαθέσιμο στο ρεπό του BigBoss στη τιμή των 1,99 ευρώ.Σχόλια