Η Siri εξακολουθεί να είναι η πιο δημοφιλής βοηθός αλλά ο αριθμός των χρηστών έχει μειωθεί σημαντικά

0
Η Siri είναι η πιο δημοφιλής φωνή βοηθός για τους χρήστες των smartphone, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Verto Analytics. Στην περίπτωση αυτή, όμως ο μηνιαίος αριθμός των χρηστών μειώνεται, όσων αφορά τις δημοφιλείς τεχνολογίες των ψηφιακών βοηθών.

Οι αναλυτές πραγματοποίησαν μια μελέτη μεταξύ 20 000 ανθρώπων στις ΗΠΑ από το Μάη του 2016 μεχρι το Μάη του 2017.Η Siri ήταν η πιο δημοφιλές εικονική βοηθός ανάμεσα στους Αμερικανούς. Ο αριθμός των χρηστών είναι δύο φορές περισσότερο από το διώκτη του Samsung το S Voice.
Η Siri έχει 41,4 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες ανά μήνα. Παρά το γεγονός ότι σε σχέση με πέρυσι ο αριθμός τους μειώθηκε κατά 15% το περασμένο έτος.
Άλλος παράγοντας για αυτή τη πτώση είναι πως οι χρήστες τράφηκαν και σε άλλες εναλλακτικές που παρουσίασαν άνοδο όπως του Amazon η Alexa και της Microsoft η Cortana και φυσικά της Google που από 4,5 εκατομμύρια χρήστες ανέβηκε σε ,7 εκατομμύρια ανθρώπους.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !