Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Qlone: Η δωρεάν εφαρμογή που μετατρέπει το iPhone σε 3D-scanner

Αγοράσατε η σκέφτεστε να αγοράσετε ένα 3D εκτυπωτή αλλά όπως θα γνωρίζετε τα σχέδια για τις κατασκευές κοστίζουν και μπορεί η φαντασία σας να μην είναι ακόμη διαθέσιμη.

Για εσάς λοιπόν κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή και μάλιστα δωρεάν η "Qlone" όπου μπορείτε απλά με το iphone σας να φωτογραφίσετε ένα αντικείμενο και η εφαρμογή να σας το μετατρέψει σε τρισδιάστατα σχέδια για εκτύπωση.
Η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί για το iOS απο την ισραηλινή εταιρεία EyeCue Vision Technologies. Παράγει επιτραπέζια παιχνίδια με την τεχνολογία αναγνώρισης αντικειμένων, καθώς και παιχνίδια για τις μεγάλες εταιρείες οπως η Lego και η Playmobil.
Αυτό που κάνει το πρόγραμμα Qlone δεν μπορεί να τεθεί υπό την αυστηρή έννοια του όρου τρισδιάστατη σάρωση, καθώς απαιτεί ένα πολύ πιο εξελιγμένο εξοπλισμό. Αλλά χρησιμοποιεί μια σχετικά απλή μέθοδος δημιουργίας λεπτομερείς 3D-εικόνας του φυσικού αντικειμένου.
Το αποτέλεσμα μπορείτε να το επεξεργαστείτε και να το αποθηκεύσετε οπουδήποτε σε μορφές OBJ, STL, PLY και X3D.
Την εφαρμογή Qlone όπως είπα θα την βρείτε διαθέσιμη δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/qlone/id1229460906


Σχόλια