Γνωρίζετε πως θα ρυθμίσετε το γονικό έλεγχο στο iphone η το ipad σας?

0
Αν το παιδί σας χρησιμοποιεί μια ios συσκευή η αν θέλετε να ορίσετε κάποιους περιορισμούς όταν δίνετε τη δικιά σας σε κάποιον τρίτο τότε η Apple έχει φροντίσει για αυτό εμποδίζοντας την πρόσβαση σε σελίδες η περιεχόμενο που δεν θέλετε.

Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει αρχικά να πάτε στις ρυθμίσεις της συσκευής και να ενεργοποιήσετε τους περιορισμούς.

Βήμα 1: Ανοίξτε τις ρυθμίσεις της συσκευής.
Βήμα 2: Αγγίξτε Γενικά και στη συνέχεια, Περιορισμοί.
Βήμα 3: Αγγίξτε την επιλογή Enable Restrictions (Ενεργοποίηση περιορισμών).

Βήμα 4: Δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης για τους Περιορισμούς, για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αργότερα.

Αφού ενεργοποιήσετε τους περιορισμούς θα δείτε τώρα τις προεπιλεγμένες εφαρμογές εγκατεστημένες στη συσκευή σας. Αυτό περιλαμβάνει στοιχεία όπως το Safari, το Facetime και το iTunes Store. Απλά σύρετε το κουμπί από πράσινο σε γκρι για να απενεργοποιήσετε αυτά που θέλετε να αποκλείσετε.

Θα παρατηρήσετε επίσης τρεις ρυθμίσεις για να επιτρέψετε την εγκατάσταση και τη διαγραφή των εφαρμογών μαζί με την ικανότητα αγοράς εντός της εφαρμογής. Έτσι, φροντίστε να τις απενεργοποιήσετε όπως είναι απαραίτητο.

Επιτρεπόμενο περιεχόμενο. Αποφασίστε ποιο περιεχόμενο είναι εντάξει
Η περιοχή επιτρεπόμενου περιεχομένου περιλαμβάνει οκτώ διαφορετικές κατηγορίες, όπως ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και ιστότοπους. Κάθε κατηγορία έχει διαφορετικές ρυθμίσεις, οπότε θα πρέπει να εξετάσετε το καθένα ξεχωριστά.

Προσοχή:
Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχάσετε το κωδικό που προσθέσατε γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να κάνετε επαναφορά της συσκευή σας σε μια νέα καθώς εκείνη θα μείνει για πάντα κλειδωμένη.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !