Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τέλος οι μικρές συσκευές iphone από την Apple

Η Apple σκοπεύει να σταματήσει την κυκλοφορία του iphone στις τέσσερις ίντσες σύμφωνα με τον αναλυτή Pan Jiutang.

Ο κόσμος έχει εξοικειωθεί πλέον με τις μεγάλες οθόνες και η προτίμηση στις μικρές οθόνες όπως του iphone SE ολοένα και μειώνεται κάνοντας πλέον ασύμφορη την παραγωγή του.
Έτσι θα εξακολουθούν να υπάρχουν τα iphone με μεσαίο μέγεθος όπως αυτό στις 4,7 ίντσες και το plus για όσους προτιμούν τις πολύ μεγάλες οθόνες σύμφωνα με τον αναλυτή.
Αν επαληθευτούν οι προβλέψει τότε το iphone SE θα είναι και η τελευταία συσκευή με μικρή οθόνη.Σχόλια