Αυτή είναι η ημερομηνία παρουσίασης του iphone 8

0
Κάθε χρόνο η Apple επιλέγει να παρουσιάσει το νέο της iphone τον Σεπτέμβριο και είναι πιθανό και το iphone 8 να μην αποτελεί εξαίρεση αν δεν υπάρχουν προβλήματα στη παραγωγή του.

Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος για το νέο iphone καθώς αναμένεται να έχει εντυπωσιακές αναβαθμίσεις όπως την οθόνη AMOLED σε ολόκληρη την επιφάνεια της συσκευής τον νέο αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος τις νέες 3D κάμερες και άλλα.
Όμως γνωρίζετε πότε ακριβώς θα τα δούμε όλα αυτά?
Η σελίδα του Express.co.uk έβαλε κάτω όλα τα δεδομένα και με βάση τις ημερομηνίες του παρελθόντος έβγαλε το συμπέρασμα της ημερομηνίας για την παρουσίαση.

Εδώ και αρκετά χρόνια η παρουσίαση γίνετε πάντα στις αρχές του μήνα και συγκεκριμένα ήταν...
IPhone 7 και 7 Plus - 7η Σεπτεμβρίου 2016
IPhone 6s και 6s Plus - 9 Σεπτεμβρίου 2015
IPhone 6 και Plus - 9 Σεπτεμβρίου 2014
IPhone 5s - 10 Σεπτεμβρίου 2013
IPhone 5 - 12 Σεπτεμβρίου 2012 

 Μια πρώτη ματιά αυτών των ημερομηνιών αποκαλύπτει ότι η Apple γενικά προτιμά μια Τρίτη ή Τετάρτη για να ανακοινώσει τα τελευταία και σπουδαία τηλέφωνά της.
Τώρα αν κοιτάξουμε το ημερολόγιο του 2017 θα δούμε πως είτε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου είτε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου είναι πιθανό να δούμε το νέο iphone 8.
Φυσικά όλα αυτά είναι υποθέσεις που μπορεί να έχουν κάποια βάση αλλά τίποτε δεν είναι επίσημο και η κυκλοφορία του αναμένεται αρκετές ημερες μετά την παρουσίαση του.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !