Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Και οι ανησυχίες για το iphone 8 συνεχίζονται....

Ενώ τα προβλήματα της Apple φαινομενικά ήταν στην κατασκευή της οθόνης OLED με αισθητήρα η χωρίς δαχτυλικού αποτυπώματος, σήμερα μια νέα είδηση φέρνει στο φως ένα άλλο πρόβλημα για το iphone 8.

Οι κύριοι προμηθευτές της Apple για την κατασκευή της μνήμης των iphone 3D ΝΑΝΤ είναι η SK Hynix και η Toshiba που όμως φαίνεται πως παρά το ότι είναι δυο για να μοιραστούν την μεγάλη ζήτηση, τα αποθέματα δεν επαρκούν και είναι -30% σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Apple αναφέρει σήμερα το DigiTimes.
Έτσι η εταιρία για να λύσει αυτό το πρόβλημα θα πρέπει αναγκαστικά να στραφεί στη λύση της Samsung  η οποία θα πρέπει να ανταποκριθεί άμεσα αν συμφωνήσει για να λυθεί το πρόβλημα.
Φαίνεται πως η Apple στο iphone 8 έχει πολλά να αντιμετωπίσει καθώς θα πρέπει σε λιγότερο από δυο μήνες να έχουν λυθεί όλα αλλιώς θα καθυστερήσει πολύ η κυκλοφορία του νέου iphone.

Σχόλια