Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Οι πρώτες εντυπωσιακές εικόνες του iphone 8

Όλο αυτό το διάστημα έχουμε δει αρκετές εικόνες του iphone 8 για τον σχεδιασμό του αλλά μέχρι τώρα τίποτε δεν ήταν εντυπωσιακό είτε γιατί δεν είχαμε μια ολοκληρωμένη εικόνα είτε γιατί δεν γνωρίζαμε λεπτομέρειες από την σχεδίαση.

Όμως ένας κορυφαίος σχεδιαστής ο Martin Haack, συγκέντρωσε όλες τις φήμες και τις εικόνες και μας παρουσιάζει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα του iphone 8  που φήμες θέλουν να έχει και διαφορετικές χρωματικές επιλογές από του 7.
Στο iphone 8 θα προστεθεί ένα νέο γυαλιστερό χρώμα το «White Onyx» ή Jet White που θα είναι το αντίστοιχο του μαύρου που γνωρίζουμε.
Όπως διακρίνουμε στις εικόνες εντυπωσιακή είναι η οθόνη OLED σε ολόκληρη την μπροστινή επιφάνεια και φυσικά το γυαλιστερό χρώμα που θυμίζει μέταλλο όπως αυτό που υπάρχει ήδη στα Mac από την Apple.
Απολαύστε τις εικόνες παρακάτω από το iphone 8...
Σχόλια