Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Φήμες: Το iPhone 8 θα έχει μια φωτογραφική μηχανή 20 megapixel με οπτικό zoom 5x

Το iphone 8 θα είναι μια επετειακή συσκευή και γιορτάζοντας τα 10 χρόνια η Apple αναμένουμε να δούμε εντυπωσιακές αλλαγές.

Την διπλή κάμερα την γνωρίσαμε στο iphone 7 αλλά τώρα με το iphone 8 η κάμερα δεν θα είναι μια συνηθισμένη επινόηση της Apple καθώς θα έχει σχέση με την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας ΑR.
Η ανάλυση της θα αυξηθεί σε 20 megapixels, η οποία είναι πολύ μεγαλύτερη από τους βασικούς ανταγωνιστές των Android συσκευών.
Χάρη στον δεύτερο θάλαμο το iPhone 8 βελτιωμένη λειτουργία του οπτικού zoom θα επιτρέπει το ζουμ της εικόνας κατά τη στιγμή της λήψης έως 5 φορές,  χωρίς απώλεια ποιότητας.
Και η μπροστινή κάμερα του iphone 8 αναμένεται να μεγαλώσει με δυνατότητα ανάγνωσης 3D στα πρόσωπα.Σχόλια