Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέες εικόνες δεν αφήνουν περιθώριο πως το iphone 8 θα είναι ένα εμβληματικό προϊόν για τα 10 χρόνια

Είναι γνωστό πως η Apple εργάζεται εδώ και καιρό για την κατασκευή του iphone 8 αλλά όσο και αν προσπαθεί να το κρατήσει μυστικό, έχει διαρρεύσει η εικόνα του.

Η σελίδα του BGR και το Nodus  αξιοποίησαν τις διαρροές και τις θήκες από γνωστό κατασκευαστή που έχει τις πηγές του και δημιούργησαν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το iphone 8.
Η οθόνη του εντυπωσιάζει και είναι άγνωστο αν η Apple κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα με τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να εγκαταλείψει αυτή την ιδέα και να χρησιμοποιήσει διαφορετικές λύσεις όπως της κάμερας η και να το μεταφέρει στην πλάτη της συσκευής.
Δείτε πιο κάτω το iphone 8 σε όλο του το μεγαλείο με εικόνες.


Σχόλια