Αλλάζει ο τρόπος των ειδοποιήσεων ριζικά στο ios 11

0
Οι ειδοποιήσεις από το ios 7 και μετά που εμφανίστηκαν δεν είχαν μεγάλες αλλαγές στην λειτουργία τους παρά μόνο στην εμφάνιση τους.

Στο ios 11 όμως τα πράγματα αλλάζουν και νέες δυνατότητες υπάρχουν για να προσαρμόσει ο χρήστης το πόσο σημαντική είναι για αυτόν μια ειδοποίηση.
Πέρα από τις επιλογές που είχαμε μέχρι και τώρα υπάρχει μια νέα επιλογή η "Επιλεκτική επιλογή". Αυτή η επιλογή μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά για κάθε εφαρμογή ώστε να μπορείτε να έχετε διαφορετικές ρυθμίσεις για διαφορετικές εφαρμογές.
Μπορείτε να επιλέξετε να διαγράφεται η ειδοποίηση αν μπείτε στην εφαρμογή και διαβάσετε το περιεχόμενο, η μπορείτε να επιλέξετε να επιμένει ακόμη και αν ανοίξετε την εφαρμογή σε περιπτώσεις που θεωρείτε σημαντική την ειδοποίηση μέχρι να την απορρίψετε εσείς.
Για να ενεργοποιήσετε την "Επιλογή Συνεχής" θα πρέπει να πάτε ανοίγοντας Ρυθμίσεις> Ειδοποιήσεις> Εφαρμογή και αφού διαλέξετε την εφαρμογή να ενεργοποιήσετε πατώντας στην επιλογή Επιμονή.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !