Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Κυκλοφόρησε το νέο εργαλείο αντιγράφων ασφαλείας από την Google

Είχαμε αναφερθεί το περασμένο μήνα όταν η Google ανακοίνωσε το νέο εργαλείο για υπολογιστές και πρόκειται για την εφαρμογή αντιγράφων ασφαλείας για υπολογιστές Mac και Windows που πλέον είναι διαθέσιμη.

Το νέο εργαλείο της google δεν έχει περιορισμούς και μπορείτε να αποθηκεύσετε αρχεία από οποιονδήποτε φάκελο από τον υπολογιστή, την κάμερα ή μιας κάρτας SD στο cloud.
Μπορείτε να βρείτε το περιεχόμενό σας σε οποιοδήποτε τηλέφωνο, tablet ή υπολογιστή χρησιμοποιώντας το Google Drive, ενώ οι φωτογραφίες και τα βίντεο σας βρίσκονται στο Google Photos.
Στην ουσία πρόκειται για μια νέα επέκταση του Google Drive που αφορά τα αρχεία από ένα υπολογιστή.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας το δωρεάν πρόγραμμα της Google από το σύνδεσμο εδώ και να ξεκινήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του υπολογιστή σας.Σχόλια