Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Επικίνδυνη ευπάθεια στα chips των WiFi θέτει σε κίνδυνο εκατομμύρια συσκευές ιός και Android

Ένας ειδικός στον τομέα της ασφάλειας των υπολογιστών ο Nitai Artenshteyn ανακάλυψε μια επικίνδυνη ευπάθεια που επιτρέπει την εκτέλεση αυθαίρετου κώδικα για ios και Android συσκευές και παίρνει τον έλεγχο χωρίς τη συμμετοχή του χρήστη.Η παραβίαση αυτή της ασφάλειας ονομάζεται Broadpwn.

Σύμφωνα με το Securitylab,, το πρόβλημα επηρεάζει το ενσωματωμένο έξυπνο τσιπ του Wi-Fi από την εταιρεία Broadcom.Ο Artenshteyn έχει ήδη ενημερώσει την Google, και στις 5 Ιουλίου, η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει ένα patch με τακτικές ενημερώσεις για τα Android.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, το πρόβλημα επηρεάζει εκατομμύρια χρήστες με το λογισμικό του Android και στις ios συσκευές που χρησιμοποιούν το ασύρματο τσιπ επικοινωνίας της Broadcom BCM43xx. Ο Artenshteyn δεν αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες της παράβασης και σκοπεύει να υποβάλει έκθεση σχετικά με το Broadpwn στο συνέδριο Black Hat USA, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στο Λας Βέγκας.Σχόλια