Πως να κατεβάσετε μια εφαρμογή που δεν υποστηρίζει το λειτουργικό σας

0
Πολλές φορές και κυρίως για το ότι το jailbreak έχει σταματήσει σε παλιότερες εκδόσεις αλλά και μπορεί να διαθέτουμε μια παλιά συσκευή που έχει σταματήσει να ενημερώνεται στο ios 9, δεν μπορούμε να κατεβάσουμε διάφορες εφαρμογές για το ότι έχουν  κατασκευαστεί να υποστηρίζουν νεότερα λειτουργικά.

Τέτοιες εφαρμογές για παράδειγμα είναι της Apple το GarageBand και το Clips και πολλές ακόμη.
Εδώ είναι που θα σας φανεί χρήσιμο ένα νέο tweak του προγραμματιστή Julioverne όπου μπορείτε να κατεβάσετε οποιαδήποτε εφαρμογή αφού μπερδεύει το AppStore και δείχνει ότι έχετε νεότερο λειτουργικό από αυτό που έχετε στην πραγματικότητα.
Φυσικά κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί πως ακόμη και αν εγκαταστήσετε μια νεότερη εφαρμογή θα λειτουργεί κανονικά καθώς μπορεί να υπάρχουν άλλοι περιορισμοί, αλλά ωστόσο μπορείτε να την δοκιμάσετε.
Το tweak ονομάζεται LowerInstall  και είναι διαθέσιμο δωρεάν για ios 9 και μεγαλύτερο και θα το βρείτε με την προσθήκη του ρεπό (http://julioverne.github.io/) στις πηγές του cydia.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !