Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τώρα μπορείτε να κάνετε αγορές στο AppStore και με το σύστημα πληρωμών του Paypal

Μπορεί να άργησε αρκετά αλλά πλέον και μετά την ανακοίνωση της Apple μπορείτε να αγοράσετε εφαρμογές η άλλα προϊόντα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple.

Στις διάφορες επιλογές καρτών που εμφανίζονται στο itunes θα βρείτε και την επιλογή του PayPal σε όλα τα προϊόντα της Apple όπως το Apple TV η ακόμη και το Apple Watch.
Η διαδικασία πληρωμής με το PayPal υποστηρίζει και την επιβεβαίωση με το δαχτυλικό αποτύπωμα σε όσες συσκευές το υποστηρίζουν.
Προς το παρόν οι αγορές με PayPal είναι δυνατές στους χρήστες της Αμερικής και σταδιακά θα είναι διαθέσιμη σε ολόκληρο το κόσμο.Σχόλια