Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Οργώνουν τα οχήματα της Apple σταδιακά ολόκληρο τον πλανήτη για την ενημέρωση των χαρτών της

Όταν η Apple αποφάσισε να κόψει τον ομφάλιο λώρο με τους χάρτες της Google γνώριζε καλά πως το έργο της θα ήταν πολύ δύσκολο κάτι που αποδείχτηκε στη πορεία των χρόνων όταν αμφισβητήθηκε από τους χρήστες και υποσχέθηκε πως θα διορθώσει την κατάσταση.

Σήμερα πολλά έχουν αλλάξει αλλά όμως η Apple δεν έχει πετύχει ακόμη το στόχο της να έχει ένα προϊόν καλά ενημερωμένο.
Για το σκοπό αυτό η εταιρία αποφάσισε να βγάλει μισθωμένα αυτοκίνητα σε ολόκληρο το πλανήτη με σκοπό να αποτυπώσουν σταδιακά όλους τους δρόμους σε κάθε γωνιά της γης.
Σε μια ειδικά για το σκοπό αυτό σελίδα της αναφέρει που γίνετε η φωτογράφηση αυτή τη στιγμή με τις χώρες ακόμη και στην Ευρώπη όπως είναι η Ιταλία η Γαλλία και τώρα και η Ισπανία.
Δυστυχώς η χώρα μας ακόμη δεν συμπεριλαμβάνεται και μην περιμένετε να δούμε σύντομα τους χάρτες όπως θα θέλαμε αλλά πιστεύω να γίνει στο άμεσο μέλλον.
Για να παρακολουθήσετε τις χώρες που η Apple έχει τα ειδικά επανδρωμένα αυτοκίνητα της μεταφερθείτε στο σύνδεσμο εδώ.
Σχόλια