Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πολλά τα παράπονα των κατοίκων δίπλα στο νέο πάρκο της Apple

Η νέα έδρα της Apple έχει ολοκληρωθεί σχεδόν και απομένουν μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες της διακόσμησης αλλά οι κάτοικοι έχουν πολλά παράπονα με αυτή την εξέλιξη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times οι παλιοί κάτοικοι έχουν χάσει την ησυχία τους και πέρα από αυτό έχουν να αντιμετωπίσουν κλειστούς δρόμους από τα συνεργεία εδώ και πολύ καιρό αλλά και το οδόστρωμα στους γύρο δρόμους που χάλασε με τα βαριά οχήματα.
Όσοι θέλουν πάλι να γίνουν κάτοικοι στη περιοχή έχουν να κάνουν με τρελές τιμές από τους μεσίτες που από το 2011 αύξησαν τις τιμές μέχρι και 20% κάθε χρόνο.
Για το λόγο αυτό πολλοί κάτοικοι αποφάσισαν να πουλήσουν τα σπίτια τους και να μετακομίσουν αλλού.
Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε στο σύνδεσμο εδώ.Σχόλια