Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τι κάνετε στη περίπτωση που κολλήσει το Apple Watch κατά την ενημέρωση

Την περασμένη εβδομάδα η Apple έδωσε στους προγραμματιστές την 3 beta του WatchOS 4 αλλά ωστόσο πολλοί χρήστες διαπίστωσαν πως τα ρολόγια τους κόλλησαν κατά την ενημέρωση που δεν ολοκληρώνεται.

Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να βεβαιωθείτε πως το ρολόι σας έχει σίγουρα κολλήσει καθώς σε πολλές περιπτώσεις χρειάζεται αρκετός χρόνος για την ενημέρωση ανάλογα το λειτουργικό που φτάνει μέχρι και την μια ώρα.
Θα πρέπει να δείτε τις άσπρες παύλες σε μορφή δακτυλίου να σχηματίσουν σταδιακά το κύκλο της ενημέρωσης.
Αν μετά από περίπου μια ώρα δεν προχωρά τότε θα πρέπει να κάνετε αναγκαστική διακοπή και να αρχίσετε από την αρχή.
Για να γίνει αυτό πατήστε και κρατήστε την κορόνα
Digital Crown ταυτόχρονα με το κουμπί και κρατώντας πατημένα θα δείτε το ρολόι να επανεκκινεί εμφανίζοντας το λογότυπο της Apple.
Τώρα στο iphone που υπάρχει σύζευξη ξεκινήστε και πάλι την ενημέρωση μέσα από την εφαρμογή του Apple Watch.
Αυτός είναι και μοναδικός τρόπος να ξεκολλήσετε το ρολόι σας κατά 99% και αν δεν τα καταφέρετε θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα από τα σημεία υποστήριξης της Apple.
Σχόλια