Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple προσθέτει την υποστήριξη πελατών στο iTunes Connect στις αναθεωρήσεις εφαρμογών

Μια νέα λειτουργία προστέθηκε στο iTunes Connect για τους προγραμματιστές από την Apple και σκοπό έχει να βοηθήσει περισσότερο τους οργανισμούς που διαθέτουν εφαρμογές στο AppStore.

Στο λογαριασμό και στη λειτουργία "Υποστήριξη Πελατών" θα μπορεί να συνδεθεί οποιοσδήποτε έχει δικαιώματα του λογαριασμού για παράδειγμα ένας υπάλληλος μιας εταιρίας και δίνει λύσεις και απαντήσεις σε προβλήματα η καταγγελίες των πελατών.
Τα μέλη της ομάδας υποστήριξης πελατών μπορούν απλά να αγγίξουν οποιαδήποτε εφαρμογή από την ενότητα "Οι εφαρμογές μου" για να φτάσουν στην ενότητα "Αξιολογήσεις και κριτικές". Εκεί θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί άμεσα στις αναθεωρήσεις πελατών.
Έτσι αυτή η νέα λειτουργία θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο τους προγραμματιστές για την καλύτερη διαχείριση και ανάπτυξη των εφαρμογών.Σχόλια