Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η μουσική της Apple τώρα διαθέτει λίστα από καλλιτέχνες με κιθάρες Fender

Όσοι από εσάς ασχολείστε με την μουσική και συγκεκριμένα παίζετε κιθάρα θα γνωρίζετε την εταιρία Fender όπου πρόκειται για μια κορυφαία επιλογή για κιθαρίστες.

Η Apple υπέγραψε μια νέα συμφωνία με την εταιρία Fender και τώρα διαθέτει στην υπηρεσία της μουσικής λίστες από καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν κιθάρες Fender.
Θα βρείτε μια πολύ μεγάλη γκάμα τραγουδιών από ροκ άλμπουμ και τραγούδια, τζαζ, χιπ-χοπ, ή ακόμα και της R'n'B για να διαλέξετε αυτά που σας ενδιαφέρουν.
Ο Evan Jones, ένας από τους ηγέτες της Fender, χαιρέτισε αυτή τη συνεργασία με την Apple αναφέροντας: «Είμαστε ικανοποιημένοι για τη συνεργασία με την Apple να φέρει την μουσική εμπειρία με την Fender"
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορα που η Apple κάνει παρόμοια σιφόνια για μουσικές λίστες αφού και άλλες εταιρίες όπως η Nike, Complex, Rolling Stone, Disney, ακόμη και το BBC έχουν ήδη τη δική τους επιλογή της μουσικής.Σχόλια