Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Emoji

Σήμερα όσο και αν σας φαίνεται παράξενο ίσως γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα των Emoji που έφεραν ένα διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας.

Η Apple θέλοντας να συμμετέχει σε αυτή τη γιορτή δημιούργησε ένα σύνδεσμο όπου μας δείχνει μερικά από τα νέα Emoji που πρόκειται να δούμε το φθινόπωρο με την κυκλοφορία του ios 11.
Επίσης υπάρχει και σχετικός σύνδεσμος εδώ όπου μπορείτε να κατεβάσετε και να δείτε κάποια από αυτά.
Ο πρόεδρος Tim Cook έκανε και το σχετικό ποστ στο κοινωνικό δίκτυο προαναγγέλλοντας την κυκλοφορία τους.
Σχόλια