Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Γιαυτό οι ανταγωνιστές του Android δεν έχουν καμιά ελπίδα απέναντι στο iphone 8 (video)

Οι όλο και περισσότερες φήμες για το iphone 8 μας δίνουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητες που θα έχει.

Με δεδομένο την αύξηση της μπαταρίας για μεγαλύτερη διάρκεια, τις νέες 3D κάμερες με τις εκπληκτικές δυνατότητες την νέα οθόνη αλλά και τον τρόπο ξεκλειδώματος της συσκευής και όλα τα νέα που φέρνει το ios 11 το κανάλι του Unbox Therapy δημιούργησε ένα video που μας αναλύει γιατί οι ανταγωνιστές του iphone 8 δεν έχουν καμία ελπίδα να του επιβληθούν.
Η στιβαρή κατασκευή του νέου iphone της Apple θα περιλαμβάνει τέσσερις χρωματικές επιλογές και αναμένεται να είναι μια ακόμη μεγάλη επιτυχία της Apple όπως μπορείτε να δείτε και στο video πιο κάτω που έγινε με ένα αντίγραφο του iphone 8 από τις φήμες που κυκλοφορούν.Σχόλια

  1. Ενδιαφέρον το βίντεο αλλά ο τύπος κρατάει ένα demo, ένα μη λειτουργικό καλούπι που δεν κάνει απολύτως τίποτα! Δεν έχει δει δηλαδή ούτε έχει χρησιμοποιήσει το iPhone 8. Τώρα το πώς να κάνει συγκρίσεις, εμένα με ξεπερνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη