3 λόγοι για τους οποίους πρέπει να ενημερώσετε στο iOS 10.3.3

1
Η Apple την Τετάρτη έδωσε την τελική έκδοση του ios 10.3.3 με πολλές διορθώσεις μετά από πολλές δοκιμές.

Αν είστε από αυτούς που δεν νοιάζονται και τόσο και για ένα jailbreak τότε έχετε 3 ακόμη λόγους να βάλετε το καινούργιο λειτουργικό στη συσκευή σας.

1)Κλείσιμο σημαντικής ευπάθειας
Στο ιός 10.3.3 η Apple έκλεισε την ευπάθεια Broadpwn WiFi και είναι ένας σημαντικός λόγος αναβάθμισης αφού στα προηγούμενα λειτουργικά μπορούσε κάποιος να διαχειριστεί την συσκευή σας απομακρυσμένα αν ήσασταν στο ίδιο δίκτυο συνδεμένοι.

2)Καλύτερη απόδοση
Στο ios 10.3.3 παρατηρήθηκε η αύξηση της απόδοσης της συσκευής αφού τώρα ανοίγει γρηγορότερα τις εφαρμογές από το ios 10.3.2 και ταυτόχρονα λειτουργεί ομαλότερα.

3)Βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι χρήστες του ιός 10.3.2 ήταν η γρήγορη αποστράγγιση της μπαταρίας αλλά αυτό φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν.Με το ios 10.3.3 θα κερδίσετε μέχρι 20% περισσότερη μπαταρία στη συσκευή σας.

Αυτοί είναι οι σημαντικότεροι λόγοι για να αναβαθμίσετε στο ios 10.3.3 και φυσικά υπάρχουν και άλλοι μικρότεροι αλλά αν περιμένετε κάποιο εργαλείο jailbreak μείνετε μακριά από αυτό καθώς η Apple έκλεισε όσες ελπίδες υπήρχαν για jailbreak τουλάχιστον σύντομα.



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Εγώ που εχω πρόβλημα απο τότε που το έκανα με το ξυπνητήρι; κολλάει δεν χτυπάει καν! Και δείχνει πως ειναι ενεργό και ας μην ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !