Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Στις 23 Αυγούστου η απάντηση της Samsung στην Apple

Η Samsung θέλοντας να προλάβει τις εξελίξεις και πόσο μάλιστα την κυκλοφορία του iphone 8 ανακοίνωσε σήμερα την παρουσίαση του νέου της κινητού το Galaxy Note 8.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Υόρκη στις 23 Αυγούστου λίγες ημερες πριν την παρουσίαση της Apple που παραδοσιακά γίνετε στις πρώτες ημερες του Σεπτεμβρίου.
Το νέο Galaxy Note 8 θα έχει και αυτό οθόνη όπως και το S8 σε ολόκληρη τη επιφάνεια της συσκευής με λεπτό πλαίσιο, στρογγυλεμένες γωνίες και 12 megapixel σύστημα κάμερας διπλού φακού.
Άλλα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι η ενσωμάτωση της Bixby, μνήμη RAM 6GB, αναβαθμισμένη λειτουργία S Pen, λειτουργικότητα σάρωσης ίριδας και ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων που έχει τοποθετηθεί πίσω.
Μετά την αποτυχία του προηγούμενου μοντέλου τώρα η εταιρία έχει εφαρμόσει μια διαδικασία ελέγχου της ασφάλειας μπαταριών 8 σημείων που περιλαμβάνει την τοποθέτηση όλων των μπαταριών που χρησιμοποιούνται στις συσκευές Samsung μέσω "ακραίων δοκιμών, μέσα και έξω, ακολουθούμενη από προσεκτική επιθεώρηση με ακτίνες Χ και το ανθρώπινο μάτι."Σχόλια