Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Μια γυναίκα στη Κίνα προσπάθησε να περάσει λαθραία 102 iphone τοποθετημένα επάνω της

Το iphone λόγο της δημοτικότητας που έχει αναγκάζει  πολλούς εμπόρους να το διαθέσουν με καθό τρόπο ακόμη και παράνομο.

Έτσι και στην περίπτωση της Κίνας όπου εχθές στο τελωνείο συνελήφθη μια γυναίκα όπου προσπάθησε να περάσει από τον έλεγχο 102 συσκευές iphone 7.
Η γυναίκα τα είχε τοποθετήσει σφικτά επάνω στο σώσμα της αλλά όπως ήταν φυσικό δυσκόλευαν την κίνηση της και έτσι κινήθηκαν οι υποψίες των αρχών.
Μετά από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε πως η γυναίκα σκόπευε να περάσει τα iphone παράνομα για να τα πουλήσει.
Η μεγαλύτερη ποινή για το πέρασμα αδήλωτων προϊόντων στην Κίνα είναι μέχρι 2,5 εκατομμύρια δολάρια η φυλάκιση 7 χρόνων.


Σχόλια