Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να μετατρέψετε οποιοδήποτε video σε μορφή Mp3 από το iPhone σας

Ασφαλώς και θα γνωρίζετε πως ένα video καταλαμβάνει πολύ περισσότερο χώρο στην συσκευή σας  από ένα αρχείο Mp3 και μάλιστα όταν πρόκειται για μουσικές λίστες που έχετε δημιουργήσεις εσείς με πολλά τραγούδια.

Αν λοιπόν θέλετε να μετατρέπεται εσείς τα video σας σε μορφή Mp3 από όπου και αν προέρχονται, από την βιβλιοθήκη σας, το Dropbox το iCloud το Google Drive το One Drive και άλλη πηγή τότε η εφαρμογή
Video το MP3 Converter είναι για εσάς.
Πρόκειται για μια καινούργια καλοσχεδιασμένη εφαρμογή όπου είναι διαθέσιμη δωρεάν για iphone και ipad από ιός 8 και μεγαλύτερο και θα την βρείτε στο σύνδεσμο πιο κάτω.


https://itunes.apple.com/gr/app/video-to-mp3-converter-convert-videos-to-audio/id1242840841?mt=8&ign-mpt=uo%3D4
Σχόλια