Αυτά είναι τα σίγουρα πέντε tweaks που θα δούμε στο ios 11 και θα αντιγράψει η Apple

0
Είναι κοινό μυστικό εδώ και χρόνια πως η Apple πολεμά όσο κανένας άλλος το jailbreak στις συσκευές της αλλά ωστόσο παίρνει ιδέες κατά καιρούς από tweaks και τα κάνει πράξη στα λειτουργικά της.

Θυμηθείτε πως ήταν το πρώτο moultitasking, η αν υπήρχε κέντρο ελέγχου και πολλά άλλα στα πρώτα της λειτουργικά.
Έτσι στο ios 11 αναμένεται να δούμε δυνατότητες που τις είχαμε με το jailbreak και ήδη υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για αυτές.
Πάμε να δούμε τα πέντε tweak που είναι σχεδόν σίγουρο πως θα τα αντιγράψει η Apple.

1. Noctis

Η Apple θα υλοποιήσει μια σκοτεινή λειτουργία σε ολόκληρο το σύστημα στο iOS 11. Θα έχουν την έμπνευση από το tweak toy jailbreak όπως Noctis και το Eclipse.


2. FlipControlCenter

Το iOS 11 μπορεί να ανοίξει λίγο περισσότερο το Κέντρο Ελέγχου. Μπορούμε να έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τους προσαρμόσιμους διακόπτες στο Κέντρο Ελέγχου.
Αυτή η λειτουργία ήταν διαθέσιμη για τους χρήστες jailbreak για μεγάλο χρονικό διάστημα. Απλά εγκαταστήστε το FlipControlCenter και είστε οκ.


3. Sonus

Όπως γνωρίζετε ήδη, η ένταση με το HUD αποκρύπτει ολόκληρη την οθόνη ενώ χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή. Η Apple θα εφαρμόσει πιθανώς μια μπάρα όγκου παρόμοια με αυτή του Sonus στο iOS 11.


4. Anchor

Το iOS δεν επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν τα εικονίδια των εφαρμογών όπου θέλουν. Πρέπει να τοποθετήσετε εικονίδια στην πρώτη οθόνη και στη συνέχεια να μετακινηθείτε στην δεύτερη.
Με το Anchor, μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε σημείο.



5. BioProtect

Η Apple θα σας επιτρέψει να περιορίσετε την πρόσβαση σε εφαρμογές χρησιμοποιώντας το TouchID. Αυτή η λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη από το tweak BioProtect .
Το TouchID είναι ένα μειωμένο χαρακτηριστικό και η λειτουργικότητα με το αντίστοιχο BioProtect θα το κάνει πολύ πιο χρήσιμο.

Αυτές είναι οι πέντε ιδέες που σίγουρα θα κλέψει η Apple από το jailbreak αλλά μπορεί και να δούμε περισσότερα όπως για παράδειγμα τη δυνατότητα θεμάτων και άλλα.Λίγη υπομονή και αύριο περίπου στις 8 θα ξέρουμε περισσότερα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !