Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Έρχεται ένα νέο tweak που μετατρέπει το ios 10 σε 11

Δυο ταλαντούχοι προγραμματιστές ο Antique Dev και ο LaughingQuoll αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα νέο tweak που θα προσθέτει μερικά χαρακτηριστικά από το ios 11 στο ios 10.

Έτσι όσοι ανησυχούσαν για να μην χάσουν το jailbreak θα μπορούν να βάλουν δυνατότητες του 11 στη συσκευή τους.
Το tweak ονoμαζεται Eleven και ένα σύντομο video για τι θα περιλαμβάνει μπορείτε να δείτε πιο κάτω.
Σε ένα μόνο tweak θα μπορείτε να προσθέσετε δεκάδες δυνατότητες αλλά σύμφωνα με τους προγραμματιστές δεν σκοπεύουν αρχικά να αλλάξουν το κέντρο ελέγχου του 10 καθώς και άσχημο όπως το χαρακτήρισαν είναι του 11, αλλά και απαιτεί πολύ δουλειά για να γίνει κάτι τέτοιο.Ωστόσο όμως στο κέντρο ελέγχουν θα μπορείτε να διαμορφώσετε πολλές από τις επιλογές που έχει.
Οι προγραμματιστές δεν αναφέρουν αν θα είναι με αγορά η δωρεάν αλλά από το video μάλλον θα είναι ενδιαφέρον...

Σχόλια