Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Συνεχίζονται τα πρόβλημα του αισθητήρα TouchID στο iphone 8

Η Apple συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα στην κατασκευή του iphone 8 σχετικά με τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη.

Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του  AppleInsider επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές.
Καθώς η ανάγνωση του αποτυπώματος για να είναι ακριβής θα πρέπει να υπάρχει εξαιρετικά ειδική επεξεργασία της OLED οθόνης έτσι ώστε να μην υπάρχουν λάθη στην ανάγνωση.
Η Apple θέλει να αποφύγει την μέθοδο της Samsung που έχει το αισθητήρα στην πλάτη της συσκευής ωστόσο μια εκδοχή demo δοκιμάζεται από την εταιρία.
Επίσης η πληροφόρηση αναφέρει πως η κυκλοφορία του δεν θα είναι νωρίτερα από τον Οκτώβριο η και αργότερα.


Σχόλια