Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το Skype αλλάζει ριζικά εμφάνιση και διεπαφή

Η Microsoft αποφάσισε να αλλάξει εντελώς την εφαρμογή του Skype για το ios με νέα διεπαφή, νέες εικόνες, ακόμη και νέα χρώματα αλλάζοντας τα πάντα σχεδόν.

Τώρα οι καρτέλες είναι 3 στον αριθμό με τις επισημάνσεις των φίλων κάτι σαν τις ιστορίες του Instagram, τις συνομιλίες σας και την τρίτη καρτέλα να έχετε όλα τα εργαλεία για τις εικόνες η τα video σας.
Επίσης μπορείτε να αλλάξετε θέματα για την εμφάνιση από πολύχρωμα μέχρι σκοτεινή λειτουργία.
Προς το παρόν η ενημέρωση είναι διαθέσιμη μόνο για τα iphone και όχι για τα ipad και τα mac και θα την βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/skype-for-iphone/id304878510?mt=8Σχόλια