Νέα ενημέρωση για το OSRestoreX για να μην χάσετε ποτέ το jailbreak

0
Ο προγραμματιστής Nathan που είναι πίσω από την δημιουργία του εργαλείου OSRestoreX κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση όπου διορθώνει τα προβλήματα.

Για όσους δεν γνωρίζουν το εργαλείο OSRestoreX σας επιτρέπει να καθαρίσετε μια συσκευή από το jailbreak όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα αλλά να εξακολουθείτε να παραμένετε στο ίδιο λειτουργικό χωρίς να αναβαθμίσετε και έτσι να μπορείτε να κάνετε εκ νέου jailbreak.
Η προηγούμενη έκδοση του OSRestoreX άφηνε αρκετά αρχεία χωρίς να μπορεί να τα διαγράψει από το jailbreak αλλά και την εφαρμογή του Cydia.Η νέα έκδοση καθαρίζει πλέον ολοκληρωτικά τη συσκευή από το jailbreak που είχατε και είναι η έκδοση 1,3 συμβατή με τα εργαλεία:

Yalou102
Mach_portal
Extra_recipe
Extra_Cydia
και επίσης συμβατό με τα λειτουργικά:
10.0.1
10.0.2
10.0.3
10.1
10.1.1
10.2
Για να χρησιμοποιήσετε το OSRestoreX θα πρέπει να κατεβάσετε από το cydia το Stashing του Coolstar στη συσκευή σας, όπου θα ρυθμίσει όλα τα αρχεία της βιβλιοθήκης στο jailbreak σε ένα μόνο φάκελο.
Για να κατεβάσετε το OSRestoreX θα πρέπει να προσθέσετε το ρεπό του δημιουργού που είναι το https://nathanaccidentally.us/.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !