Το Jailbreak υπάρχει για όλες τις εκδόσεις του ios από διαφορετικές ομάδες

0
Το συνέδριο των προγραμματιστών για το jailbreak και για θέματα ασφαλείας MOSEC 2017 έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού διαφορετικές ομάδες απέδειξαν πως υπάρχει jailbreak για όλες τις εκδόσεις.

Για να δημιουργηθεί ένα νέο εργαλείο jailbreak θα πρέπει οι προγραμματιστές να βρούν κομμάτια από τον κώδικα με ευπάθειες για διαφορα σημεία του λειτουργικού και να τα προσαρμόσουν να λειτουργούν ταυτόχρονα όλα μαζί σωστά.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπάρχει jailbreak στα iphone 7 μετά το ios 10.1.1 ενώ στις υπόλοιπες συσκευές λειτουργεί μέχρι το 10.2
Όμως οι Pangu βρήκαν αυτά τα κομμάτια και μας απέδειξαν πως έχουν ένα έτοιμο εργαλείο στο ios 10.3  για όλες τις συσκευές βρίσκοντας όλα τα κομμάτια του παζλ ΚPP του iPhone 7 (Kernel Patch Protection)
Η ομάδα KeenLab Dev Team όμως στο συνέδριο προχώρησαν λίγο περισσότερο και απέδειξαν πως το jailbreak που έχουν λειτουργεί ακόμη στο ios 11 που είναι σε στάδιο beta από την Apple...δείχνοντας ένα iphone 7 να έχει το cydia στο ios αυτό.


 Όμως εχθές το βράδυ ήταν και σειρά του Ιταλού Luca, που δημιούργησε το Yalou να παρουσιάσει στους προγραμματιστές τα κατορθώματα του και την εύρεση νέων τρωτών σημείων.

 Έτσι με αυτά τα δεδομένα δεν απομένει να δούμε πια ομάδα θα αποφασίσει να δώσει πρώτη ένα εργαλείο αν και το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι των Pangu που και αξιόπιστοι είναι αλλά και το ios 10,3 είναι αυτό που ενδιαφέρει τώρα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !