Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η κυκλοφορία κάθε νεου iphone δυσκολεύει την αγορά βασικών στοιχείων για τους υπόλοιπους κατασκευαστές

Κάθε χρόνο με την κυκλοφορία ενός νέου μοντέλου του iphone επαναλαμβάνεται το ίδιο έργο κατά το δεύτερο εξάμηνο σύμφωνα με το DigiTimes επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές.

Συγκεκριμένα επειδή η Apple απορροφά μεγάλες ποσότητες από τους κατασκευαστές, βασικών στοιχείων  όπως οθόνες μνήμες μπαταρίες και άλλα συστατικά του iphone και έτσι οι ανταγωνιστές δυσκολεύονται να έχουν προμήθειες για τις δικές τους συσκευές.
Για παράδειγμα το iphone 8 θα περιλαμβάνει μια οθόνη OLED που κατασκευάστρια είναι η Samsung Display που όμως δεν τροφοδοτεί μόνο την Apple.
Συγκεκριμένα η Samsung ανακοίνωσε πως μπορεί να παράγει μέχρι 100 εκατομμύρια οθόνες OLED τον χρόνο μια ποσότητα που δεν επαρκεί για όλους τους κατασκευαστές αφού μόνο η Apple θα απορροφήσει πάνω από το μισό της παραγωγής.
Το πρόβλημα κορυφώνεται τους μήνες που θα ξεκινήσει την παραγωγή ένα νέο iphone μέχρι και τους πρώτους μήνες μετά την κυκλοφορία του.
Σχόλια